De Vegetarische Slager en Mealhero bundelen krachten

De Vegetarische Slager en Mealhero bundelen krachten

25-01-2021 (14:18) - Marketing

Mealhero, bekend van de maaltijdbox met slimme stoomoven, lanceerde begin dit jaar officieel in Nederland. Om in te spelen op de stijgende vraag naar vegetarische of veganistische maaltijden die bovendien makkelijk te bereiden zijn, slaat Mealhero nu de handen ineen met De Vegetarische Slager. Samen laten de twee zien dat vegetarisch of plantaardig koken niet alleen heel makkelijk is, maar vooral ook heel lekker.
 
Mealhero bezorgt een boodschappenpakket vol met vriesverse ingrediënten, maar onderscheidt zich ten opzichte van de al bekende spelers door middel van slimme kooktechnologie. Zo worden alle gerechten diepgevroren aangeleverd en bereid je ze in een meegeleverde slimme stomer.
 
De Vegetarische Slager biedt plantaardige producten aan die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben. Zelfs echte vleesliefhebbers zullen met dit nieuwe aanbod merken dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze één of meerdere dagen per week geen vlees eten. Zonder in te leveren op smaak, voegt Mealhero in samenwerking met De Vegetarische Slager acht nieuwe gerechten toe. Van Vegetarische Gehacktballetjes in kersensaus met aardappel en chuncky appelmoes tot een vegan oosterse curry, met deze eenvoudig te bereiden recepten heb je in een mum van tijd de lekkerste gerechten op tafel staan.


Jeroen Spitaels, mede-oprichter en CEO van Mealhero: “Met Mealhero willen we laten zien dat dagelijks vers en gezond koken heel gemakkelijk kan zijn. Vegetarische en veganistische gerechten zijn niet meer weg te denken uit het voedingspatroon van veel mensen. Deze samenwerking met De Vegetarische Slager zorgt ervoor dat wij kunnen voorzien in de stijgende vraag naar plantaardige alternatieven. Ik ben ontzettend trots om onze krachten te bundelen met dit mooie, Nederlandse merk.”
 

slimme stoomoven

Mealhero levert vriesverse ingrediënten aan huis, die je zelf kunt bereiden met behulp van een slimme stoomoven. De Mealhero-chefs geven je wekelijks de keuze uit meer dan 30 recepten en 80 afzonderlijke ingrediënten die passen bij jouw gezinssituatie. De slimme stoomoven herkent de ingrediënten en recepten aan de hand van een label op de verpakking. Zo weet de stoomoven hoe lang ieder afzonderlijk ingrediënt gestoomd moet worden, zodat alles op hetzelfde moment klaar is. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch