Drie nieuwe sprekers MerkKracht: Helen Mets, Merijn Everaarts en Jeroen Smit

06-02-2020 (09:59) - Marketing

De bvA (de bond van adverteerders) heeft drie nieuwe sprekers aangekondigd die op het symposium MerkKracht hun ervaringen komen delen: Merijn Everaarts van Dopper, Helen Mets van DSM en Jeroen Smit, auteur van ‘Het grote gevecht’. MerkKracht vindt op 12 maart plaats in Amsterdam.
 
Van merken wordt steeds meer verwacht dat ze een positieve impact hebben op het klimaat en de  maatschappij. Hoe ga je als merkleider om met deze verantwoordelijkheid? Dat is het thema van Merkkracht.   Helen Mets, President of DSM Resins & Functional Materials gelooft in de toegevoegde waarde van duurzaamheid en diversity. Zij speelt een leidende rol in het realiseren van de ambities van DSM om duurzame en toekomstbestendige oplossingen te creëren. Merijn Everaarts is oprichter van Dopper en een entrepeneur. Hij gaat vertellen over het ontstaan van Dopper, hoe je een succes maakt van een social entreprise en hoe alles draait om het doorbreken van gewoontes.
 
Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van ‘Het Grote Gevecht & het eenzame gelijk van Paul Polman’.  Hierin beschrijft hij de persoonlijke reis en rol van Paul Polman, CEO van Unilever vanaf 2009, die gelooft datjuist multinationals de taak hebben om de grote vraagstukken van deze tijd op te lossen. 


Bekijk het programma van MerkKracht en alle sprekers op bva100jaar.nl

 
Foto Merijn Everaarts: Prisca Visser

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch