eMense en Hardwell gaan samenwerken

27-02-2017 (12:17) - Marketing

eSportsorganisatie eMense en Hardwell starten een samenwerkingom dance-muziek en gaming dichter tot elkaar te brengen. De Nederlandse DJ zal op 5 maart de finale van internationaal eSports-event Intel Extreme Masters World Championship in Katowice openen. Hier zal Hardwell ook zijn nieuwe social video channel op Twitch lanceren.


Dance-producer Hardwell is tweemaal tot nummer 1 DJ ter wereld uitgeroepen. Hij onthulde recentelijk zijn eigen wassen beeld in Madam Tussaud’s en introduceerde zijn eigen Facebook Bot. Nu lanceert hij op 5 maart, tijdens de finales van het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice, zijn eigen social video channel op Twitch.tv. Hardwell: “Als groot game-fanaat ben ik erg blij om Katowice te bezoeken. En ik kan natuurlijk niet wachten om live te gaan met mijn eigen Twitch-kanaal om het allemaal met mijn fans te delen”. 


“We zien dat gaming en EDM hand in hand gaan, en zijn blij dat wij deze synergie kunnen bevorderen met Hardwell. Zijn optreden op het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice zal het begin zijn van een vruchtbare samenwerking,” aldus Jaap Visser, Managing Director van eMense Group. 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch