Fenna Ramos gezicht van nieuwe kledinglijn GR8

Fenna Ramos gezicht van nieuwe kledinglijn GR8

30-09-2020 (09:00) - Marketing

Fenna Ramos wordt het gezicht van de nieuwe kledinglijn GR8. Kledingontwerpster Eva Wegman maakte deze lijn geïnspireerd door de kleurrijke en uitgesproken outfits van Fenna. Zij benaderde Fenna voor deze exclusieve samenwerking. Op zondag 4 oktober zullen zij samen de nieuwe collectie op een fashionable en feestelijke wijze onthullen, door middel van een modeshow in Amsterdam. Een selecte groep fans van Fenna wordt uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
 
De 29-jarige Fenna, onder meer bekend als presentatrice en actrice van AVROTROS / NPO Zappelin en de films Misfit en Goede Tijden Slechte Tijden, inspireert dagelijks jongeren met haar opvallende outfits. In de nieuwe collectie GR8 zitten unieke items waar maar één exemplaar van gemaakt is. Dit is een statement om jongeren bewust te maken van het feit dat iedereen uniek is en dat je je alleen great (GR8) kunt voelen als je jezelf kunt zijn, je kunt uiten zoals je wilt en je eigen keuzes kunt maken. Zoals Fenna dat ook altijd zelf heeft gedaan. De kledinglijn is betaalbaar gemaakt, zodat het toegankelijk is voor iedereen die een fashion statement wil maken.
 
Fenna Ramos: “Ik vind het een grote eer dat Eva mij gevraagd heeft om het gezicht van haar nieuwe kledinglijn te zijn. Ik ben zelf veel met mode bezig en vind het tof dat ze een lijn lanceert met deze achterliggende gedachte. Fashion is een manier om jezelf te kunnen uiten en is in welke vorm dan ook voor iedereen toegankelijk.”
 
Bekijk de teaser video die Fenna via haar socials heeft gedeeld.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch