Gregory van der Wiel richt zich met Bare Knuckle op personal brands

10-10-2018 (09:52) - Marketing

Gregory van der Wiel en zakenpartners Funs Jacobs en Ricardo Mingacho hebben Bare Knuckle opgericht, een ‘creative shop’ voor personal brands.


Het bureau creëert de visuele merkidentiteit van personal brands zoals sporters, artiesten en ondernemers. De ervaring die het team heeft opgedaan in het bouwen van het merk ‘Gregory van der Wiel’ wil deze nu toepassen op personal brands in vooral Noord-Amerika, het continent waar Gregory van der Wiel op dit moment actief is als profvoetballer.

 

herpositionering

Gregory van der Wiel: “Tijdens mijn carrière ben ik benaderd door tientallen mensen die graag mee wilden helpen aan de ontwikkeling van mijn persoonlijke merk. Eigenlijk raakte ik nooit echt overtuigd door ze. Na mijn stap naar Noord-Amerika was het tijd om het heft in eigen handen te nemen, samen met mijn partner Funs Jacobs. Al snel werd daar Ricardo Mingacho aan toegevoegd en ontstond er een sterk divers team. Zij werden als het ware de creative director van mijn personal brand en zijn mede-verantwoordelijk geweest voor mijn herpositionering.” 


Funs Jacobs, merkstrateeg en mede-oprichter van Bare Knuckle: “Alle grote bedrijven en merken hebben iemand in dienst die het merk moet bewaken. Hij of zij heeft de belangrijke taak om het merk op te bouwen, uit te breiden en te beschermen. Tegenwoordig zijn individuen bedrijven geworden maar we zien, vooral in de sport, nog weinig personal brands die een duidelijke visuele visie hebben voor hun merk. Dat is precies wat we met Bare Knuckle gaan doen." 

 

ondernemer

Sinds een paar jaar is Gregory van der Wiel naast professioneel voetballer ook succesvol ondernemer. Onlangs verkocht hij zijn belang in BALR., het kledingmerk van ex-international Demy de Zeeuw. 

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch