H&M Helpt de voedselbank

H&M Helpt de voedselbank

17-11-2020 (13:34) - Marketing

H&M gaat met de actie ‘H&M Helpt vanaf 1 december geld inzamelen voor de voedselbank. Het merk organiseert onder andere een fashion veiling van designer-items uit H&M’s samenwerkingen en kledingstukken uit de eigen collectie van bekende fashion influencers. Ook doneert H&M van iedere verkochte giftcard 5 procent aan de voedselbank.
 
Ongeveer 1 miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens en hebben enorme steun aan de voedselpakketten die zij krijgen van de voedselbank. Door de coronacrisis is dat aantal flink gestegen, terwijl het voedseldonaties juist afneemt. Om de voedselbank te steunen, start H&M daarom de actie ‘H&M Helpt’.
 
De online veiling opent op 3 december op HMhelpt.nl. Op 3 december opent H&M de speciale online fashionveiling op HMhelpt.nl. Iedereen kan meehelpen in december door zelf ook de kledingkast uit te ruimen en mooie items via Instagram te verkopen middels de hashtags #HMhelpt en #HMxVoedselbank. Om hierbij te ondersteunen zullen posts met deze hashtags een mooie plek krijgen op de veilingsite HMHelpt.nl. De opbrengst kan de verkoper doneren via de website.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch