IKEA lanceert Thaise streetstyle collection SAMMANKOPPLA

IKEA lanceert Thaise streetstyle collection SAMMANKOPPLA

06-08-2020 (16:34) - Marketing

Ikea heeft een limited streetstyle collectie SAMMANKOPPLA gelaceerd. Deze collectie, die nu in de winkels ligt, is gemaakt in samenwerking met de Thaise modeontwerpers Greyhound Original. 
 
De collectie bestaat uit vloerkleden, een tafel, kamerscherm, kussens en tassen. De producten laten zien wat creativiteit in kleine multifunctionele ruimtes kan doen, waarin alles met elkaar kan worden verenigd.  Dit wordt in het Zweeds ook wel SAMMANKOPPLA genoemd. Recycling en het geven van een nieuwe functie aan alledaagse producten spelen een belangrijke rol in de collectie. 
 
De collectie bevat veel gewaagde patronen. Het houndstooth-patroon wordt vaak gebruikt in de traditionele Thaise weeftechniek en in combinatie met moderne materialen ontstond het uitgesproken design dat onder andere is terug te vinden op de tassen. De vloerkleden zijn geïnspireerd op het stedelijke landschap van Bangkok en worden volgens oude gebruiken gemaakt. De vloerkleden zijn gemaakt van natuurlijke vezels en gerecyclede materialen, zoals pet-flessen.
 
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch