Land Rover viert gouden jubileum Range Rover met ijskoud kunstwerk

Land Rover viert gouden jubileum Range Rover met ijskoud kunstwerk

19-03-2020 (10:30) - Marketing

De Range Rover bestaat 50 jaar en Land Rover viert dit gouden jubileum met een groot, ijskoud kunstwerk vlakbij de poolcirkel in Zweden. Het 260 meter brede kunstwerk staat op de testfaciliteit van de Land Rover in Arjeplog.
 
Land Rover maakt in Arjeplog gebruik van een bevroren meer om zo de perfecte omstandigheden te bieden voor de engineers om de nieuwe modellen te testen en beoordelen. De beroemde sneeuwkunstenaar Simon Beck maakte het 53 m2 grote jubileumlogo door meer dan 45.000 stappen te zetten in het met poedersneeuw bedekte deel binnen de cirkel. Hij werd hierbij vergezeld door de vier nieuwste Range Rover SV-modellen.
 

Anthony Joshua

Arjeplog is ook de thuisbasis van de Jaguar Land Rover Ice Academy. Daar kunnen klanten de sensatie van rijden op ijs ervaren, onder zorgvuldige begeleiding van topklasse experts. Wereldkampioen zwaargewicht boksen Anthony Joshua ervoer de extreme omstandigheden als onderdeel van de jubileumviering. Hij leerde de kunst van autorijden in de winter onder het professionele toezicht van de Academy-instructeurs.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch