Libanese Sandra Mansour ontwerpt Fleur du Soleil collectie H&M

30-07-2020 (16:28) - Marketing

De Libanese ontwerpster Sandra Mansour heeft een collectie voor H&M ontworpen. De collectie bestaat uit dromerige, romantische items die geïnspireerd zijn op de schoonheid van de natuur vormen de collectie. Sandra Mansour x H&M is vanaf 27 augustus verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op HM.com.
 
De collectie heeft van Mansour de naam ‘Fleur du Soleil’ gekregen. ‘De natuur was de belangrijkste inspiratiebron voor mijn samenwerking met H&M’, vertelt de ontwerpster. ‘In het bijzonder de zonnebloem, waarin ik een levenscyclus terugzie, en de afhankelijkheid van zon en licht. Voor de stoffen die ik heb gebruikt heb ik me laten inspireren door poëzie en schilders. Deze Fleur du Soleil-collectie staat voor mij voor een boodschap van hoop, iets wat we nu zo hard nodig hebben.
 
De Nederlandse Oumayma El Boumeshouli creëerde de foto's voor de collectie. “Sandra’s drive en visie is voor mij een echte inspiratiebron en het creëren van deze beelden voelde als een droomproject. Met mijn beelden heb ik twee werelden samengebracht, zoals ook is gedaan bij de samenwerking tussen Sandra Mansour en H&M", aldus El Boumeshouli.
 
Foto's: Oumayma El Boumeshouli

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch