Lyre’s Non-Alcoholic Spirits nu verkrijgbaar bij Gall & Gall

Lyre’s Non-Alcoholic Spirits nu verkrijgbaar bij Gall & Gall

13-01-2021 (11:16) - Marketing

Vanaf deze maand zijn drie varianten uit het uitgebreide assortiment van Lyre’s Non-Alcoholic Spirits verkrijgbaar bij Gall & Gall, zowel in geselecteerde winkels als de webshop. Deze listing is gerealiseerd door A Brand New Day, Lyre’s distributeur in Nederland.
 
“Er liggen grote kansen voor de categorie non-alcoholische dranken in Nederland. Steeds meer consumenten kiezen voor een gezonde levensstijl en matigen daardoor hun alcoholconsumptie, iets dat versterkt wordt door de COVID-19 pandemie en challenges zoals Dry January. De NoLo trend ziet daardoor een enorme groei”, aldus Carlo van Overveld, Managing Director bij A Brand New Day. “Mensen die minder willen drinken zoeken naar hoogwaardige alternatieven en willen niet inleveren op smaak en ervaring. Het uitgebreide assortiment van de non-alcoholische dranken van Lyre’s speelt hier geweldig op in.”
 
De onafhankelijke spirits-company is in de eerste plaats verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van Lyre’s in Nederland. De eerste successen zijn introducties bij Gall & Gall en de Bijenkorf. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch