Make-A-Wish Nederland en Danerolles gaan structurele samenwerking aan

Make-A-Wish Nederland en Danerolles gaan structurele samenwerking aan

30-10-2020 (10:45) - Marketing

Danerolles gaat Make-A-Wish steunen bij de realisatie van meerdere wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. De samenwerking start eind 2020 met de wensvervulling van de zesjarige Norah, die leidt aan een metabole ziekte. Haar allerliefste wens is om met haar vader te trouwen.
 
Danerolles en Make-A-Wish Nederland gaan deze wens - en nog een aantal andere wensen - samen realiseren. Gezinnen speciale momenten samen laten beleven, dat is waar Danerolles voor staat. Iets dat voor gezinnen met een ernstig ziek kind zeker niet altijd zo vanzelfsprekend is. Daarom gaat Danerolles Make-A-Wish Nederland steunen bij het vervullen van de allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen om zo een speciaal moment samen te creëren.
 
'Make-A-Wish zorgt ervoor dat gezinnen door middel van een Wish Journey speciale momenten samen beleven. Wij vinden het heel passend en logisch dat we hier een steentje aan bij kunnen dragen, want wie onze producten kent weet dat ze vaak gepaard gaan met een speciaal moment van samenzijn. Wij gunnen iedereen, ieder kind en ieder gezin een speciaal moment samen. Dat is waar we voor staan’, aldus Piet Decuypere (CEO Danerolles).

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch