Met Mastercard nu ook Air Miles sparen in het buitenland

21-09-2017 (18:18) - Marketing

Air Miles spaarders kunnen vanaf nu ook sparen in het buitenland. Door hun Mastercard creditcard te gebruiken, kan op alle uitgaven in het buitenland gespaard worden.


Na een succesvolle pilot de afgelopen maanden met 10.000 klanten kan vanaf vandaag iedereen die Air Miles spaart en een Mastercard heeft deze via de website van Air Miles koppelen en direct beginnen met Air Miles sparen in het buitenland. Alle uitgaven via particuliere Mastercard creditcards worden, ongeacht in welk land buiten Nederland, beloond met Air Miles.


onbetaalbare aanbiedingen

Behalve sparen in het buitenland komt er ook een inwisselpropositie vanuit Air Miles. Dit houdt in dat kaarthouders niet alleen hun Mastercard kunnen gebruiken om te sparen, maar daarnaast krijgen ze ook speciale ‘onbetaalbare’ aanbiedingen waarvoor ze hun Air Miles kunnen inwisselen.


Arjan Bol, Country Manager Mastercard Nederland: “Air Miles biedt niet alleen een fantastisch platform om kaartgebruik te stimuleren, maar ook de mogelijkheid om samen te werken op het gebied van betaaltechnologie. De ervaring die we hebben opgedaan met loyaliteitsprogramma’s wereldwijd willen we in Nederland toepassen met innovatieve oplossingen in samenwerking met Air Miles.”

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch