Ook kerstgeschenken zijn dit jaar van de partij: welke past bij jouw bedrijf?

29-06-2021 (12:16) - Marketing

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen tradities opgebouwd met betrekking tot het einde van het jaar. Soms gaat men een dagje ergens naartoe om het jaar af te sluiten, anderen houden het bij een gezellige borrel in het eigen bedrijfspand of gaan ergens uit eten.
 
Natuurlijk is bij veel bedrijven ook het uitreken van een kerstpakket een vaste gewoonte. Miljoenen pakketten verwisselen in de feestelijke decembermaand van eigenaar. Net als in voorgaande jaren is een team van specialisten erin geslaagd om de beste kerstpakketten van het jaar 2021 samen te stellen. Er is zelfs zo veel keus, dat het nog lastig is om te bepalen welk kerstpakket het beste bij jouw bedrijf past. Gelukkig zijn de pakketten slim ingedeeld op budget en thema. Dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.
 

Bepaal eerst de waarde

Een goede tip bij het kiezen van het ideale kerstpakket voor je bedrijf is eerst het beschikbare budget vast te stellen. Anders gezegd: hoeveel wil je per persoon dit jaar besteden aan het pakket? De zakelijke kerstgeschenken van kerstpakkettenkiezer.nl kun je heel eenvoudig filteren op waarde, zodat je meteen de juiste keuzes te zien krijgt wanneer je aangeeft wat het pakket kosten mag. Daarna kun je met de beschikbare opties aan de slag. Van alle kerstpakketten staat duidelijk omschreven wat ze bevatten. Het is dus vooral een kwestie van inschatten welke producten het goed doen bij jouw medewerkers. Dat vereist enige mensenkennis, maar voor de meeste producten geldt dat ze zodanig zijn geselecteerd dat ze door een breed publiek gewaardeerd worden.
 

Leuke thema's

Elk jaar verschijnen er compleet nieuwe kerstpakketten. Dat is logisch, want je wilt natuurlijk niet twee jaar achtereen precies hetzelfde aan je medewerkers geven. Als werkgever wil je creatief uit de hoek blijven komen en de samenstellers van de kerstpakketten helpen daar een handje bij. Ze doen dat bijvoorbeeld door leuke themapakketten samen te stellen. Dat kan een landenthema zijn, zoals een pakket met Italiaanse, Spaanse of oosterse delicatessen erin. Maar het kan ook een thema zijn als winter of film. Bij dergelijke pakketten zie je vaak dat enkele artikelen zeer specifiek op basis van dat thema gekozen zijn, terwijl de overige artikelen weer een directe relatie hebben met die centraal gekozen producten. Dit maakt het pakket zeer harmonieus  en echt een feest om te ontvangen.
 

Sfeer

Vraag aan een groep willekeurige Nederlanders wat er in ze opkomt als ze denken aan de kerstdagen en je zult heel vaak het woord sfeer voorbij horen komen. We zijn sfeergevoelige wezens en juist in die tijd van het jaar willen we onbezorgd kunnen genieten met elkaar. Doen we dat in de huiselijke kring, dan maken we het ons zo gezellig en comfortabel mogelijk. Op dat verlangen spelen de samenstellers van kerstpakketten steeds meer in. Zo wordt het uitpakken van het kerstpakket een echte beleving en kan daarna het genieten pas echt goed beginnen en krijgt iedereen dus het kerstpakket dat hij verdient. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch