PostNL en ALLSAFE starten webshop-snelservice

29-10-2020 (13:12) - Marketing

Klanten van PostNL kunnen vanaf november ook pakketten ophalen en verzenden bij ALLSAFE Mini Opslag. Ook start het bedrijf een pilot met PostNL waarbij kleine webshops hun pakketten bij het opslagbedrijf kunnen achterlaten.
 
De samenwerking start in eerste instantie met het inrichten van een PostNL-pakketpunt op iedere ALLSAFE-vestiging. ALLSAFE zal hier voorgefrankeerde PostNL-pakketten aannemen en uitreiken, van zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor de samenwerking met de webshops worden zogenoemde 24-uurssecties ingericht. Om te beginnen in Utrecht-Zuid, Den Haag-Noordoost, Amsterdam-Zuid en Arnhem. Webshopeigenaren kunnen via een zogenaamde scan & go-zuil hun pakketten zelf inscannen en klaarzetten voor de chauffeurs van PostNL.  
 
Huurders van ALLSAFE hebben een streepje voor. Zij krijgen de mogelijkheid om in een speciale inpakruimte gebruik te maken van professionele apparatuur. Ook profiteren zij van een lager ALLSAFE-verzendtarief.  Webshops die willen deelnemen aan de pilot kunnen zich hier aanmelden.

Bureaus

Media

Economisch