Prijsvrij gaat carnavalsvakanties aanbieden

18-01-2018 (08:47) - Marketing

Beneden de rivieren begint men alweer aardig in de ban van het carnaval te raken, als dit niet al lang gebeurd is. Prijsvrij.nl speelt hier handig op in met een speciale all-inclusive carnavalsvakantie.

 

volledig programma

Consumenten kunnen nu een driedaagse reis boeken naar Oeteldonk (Den Bosch voor mensen die nog niet besmet zijn met het carnavalsvirus) voor het symbolische bedrag van €111,11. Hiervoor krijg je twee overnachtingen, een volledig driedaags carnavalsprogramma en, misschien nog wel het belangrijkste, ’s ochtends een katerontbijt. 
 

in vertrouwde handen

Het gaat er in het Oeteldonkse niet zachtzinnig aan toe tijdens carnaval, daarom biedt Prijsvrij na drie dagen feesten ook een spa-arrangement aan. Even bijkomen van al het carnavalsgeweld. Bij Prijsvrij ben je in principe in goede handen. Het bedrijf is gevestigd in Den Bosch en weet dus alle ins en outs van het carnaval aldaar. ‘Logisch dus dat wij onze favoriete Brabantse ervaring willen delen met de Nederlandse vakantieganger’, licht business developer Melvin Oomes toe. 
 
Wil je meer weten over de reis of meteen de reis boeken? Kijk dan even op de website van Prijsvrij.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch