Scotch & Soda kondigt opening grootste winkel ter wereld aan

Scotch & Soda kondigt opening grootste winkel ter wereld aan

06-04-2021 (15:25) - Marketing

Het uit Amsterdam afkomstige lifestyle modemerk Scotch & Soda onthult de opening van zijn grootste winkel ter wereld in het Nederlandse Den Bosch. De nieuwe winkel verenigt op de locatie de kleurrijke geschiedenis van het monument en architectuur met moderne accenten. Een shoppingervaring op maat, verdeeld over drie verdiepingen en 510 vierkante meter aan verkoopruimte, is het de grootste Scotch & Soda-winkel ter wereld met alle lifestyle-collecties van het merk, waaronder dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen, brillen, geuren, evenals de "Amsterdams Blauw" premium denimlijn.

Op basis van een nieuw "Free Spirit" winkelconcept, heeft de nieuwe locatie een sociale en een commerciële functie, met een speciaal ontworpen bar die frisdrank serveert en zo het saamhorigheidsgevoel bevordert, een speciale kamer waar kinderen hun creativiteit op een kunstmuur kunnen uitleven en een aantal lachspiegels. Voor een meer persoonlijke ervaring kan er een lounge met privékleedkamer worden gereserveerd.

Frederick Lukoff, de CEO van Scotch & Soda: "De opening deze week is een cruciaal moment in onze geschiedenis, ondanks het negatieve effect dat de COVID-19 pandemie momenteel op onze verkoopcijfers heeft. We zijn ons ervan bewust dat we, ongeacht de omstandigheden, contact moeten houden met onze klanten en hebben er alle vertrouwen in dat er betere tijden komen. Het blijkt ontzettend belangrijk om, naast de groeiende digitale distributiekanalen, onze klanten in de toekomst de best mogelijke ervaring te bieden, één-op-één-contact te hebben met onze klanten in onze winkels."

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch