SodaStream Pride Pool Party op OUTtv: 'For the love of tomorrow'

SodaStream Pride Pool Party op OUTtv: 'For the love of tomorrow'

28-07-2020 (09:36) - Marketing

SodaStream organiseert aanstaande zaterdag een SodaStream Pride Pool Party. Het coronaproof feest wordt op uitgezonden op OUTtv.
 
Met de speciale tv-uitzending wil het bruiswatermerk de LGBTQ gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet: ‘For the love of tomorrow’. SodaStream heeft bekende LGBTQ gasten uit Nederland en België uitgenodigd voor een kleurrijke mocktail in en rond het zwembad. De influencers en dansers vertellen waarom zij het belangrijk vinden om de Pride te vieren en hopen hiermee de kijkers te inspireren hetzelfde met trots te doen. Achter de draaitafel staat de bekende Vlaamse DJ Thierry von der Warth.

Aan het feest is ook een leuke actie verbonden: de SodaStream Pride Kit 2020. Deze limited Edition bestaat uit een on-the-go fles, herbruikbare rietjes en een draagtas met ‘For the Love of Tomorrow’ print. Deel jouw positieve Pride boodschap met #sodastreampride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits.
 
De SodaStream Pride wordt op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur uitgezonden op OUTtv. Ook is de Poolparty vanaf die dag herhaaldelijk te zien op Antwerppride.tv.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch