Sylvie Meis lanceert zomercollectie ALDI

Sylvie Meis lanceert zomercollectie ALDI

20-07-2021 (13:06) - Marketing

Deze zomer ligt de nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis in alle Nederlandse ALDI filialen. Na het succes van de eerste collectie nachtkleding en lingerie in november vorig jaar, kunnen klanten zich deze zomer opnieuw verheugen op lingerie en pyjama’s van Sylvie. De nieuwe collectie zal vanaf zaterdag 7 augustus verkrijgbaar zijn in alle ALDI filialen in Nederland.
 
Lichte pyjama's, luchtige kamerjassen en speelse lingeriesetjes: in haar tweede collectie legt Sylvie opnieuw de nadruk op vloeiende, elegante stoffen en maximaal comfort. Daarnaast is er gekozen voor lichte tinten zoals roze, lichtblauw en wit. Maar ook klassieke zwarte negligés en lingerie maken deel uit van de exclusieve ALDI lingerielijn.
 
Over haar collectie bij ALDI zegt Sylvie: "De reacties op mijn eerste collectie bij ALDI waren echt ongelooflijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu voor de tweede keer een collectie bij ALDI kan lanceren, waarmee ik iedere vrouw wil aanspreken. Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen - en dat voor een heel goede prijs".
 
De collectie bestaat uit 16 items in verschillende ontwerpen en stijlen. De prijzen van de collectie liggen tussen de € 8,99 en € 14,99.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch