Teamleader nieuwe Top Partner Benelux Tour

27-08-2021 (10:04) - Marketing

Teamleader, specialist in work management-software, is de nieuwe Top Partner van de Benelux Tour, de  internationale wielerwedstrijd in Nederland en België. Grote namen als Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix) en Tom Dumoulin (Jumbo-Visma) nemen deel aan de etappewedstrijd die dit jaar op 30 augustus van start gaat in het Friese Surhuisterveen. De ronde finisht op 5 september in het Belgische Geraardsbergen.

“We zijn bijzonder trots dat we dit jaar Top Partner zijn van de Benelux Tour en zodoende onze zichtbaarheid bij het mkb kunnen vergroten”, zegt Jeroen De Wit, CEO van Teamleader. “Met toppers als Mathieu van de Poel en Tom Dumoulin wordt de Benelux Tour gegarandeerd een spektakel voor de fans. We zeggen altijd dat door het gebruik van Teamleader software alles op rolletjes loopt. Als dat op iets van toepassing is, is dat wel op wielrennen.”

Lang was het onzeker of de Benelux Tour, die tot op vorig jaar door het leven ging als Binckbank Tour en onderdeel is van de UCI World Tour, wel kon plaatsvinden met publiek langs de weg. Inmiddels is duidelijk dat publiek van harte welkom is langs de route, mits wielerfans de anderhalve meter afstand naleven.  


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch