Teleperformance wint internationale award voor COVID-19 Support Project

Teleperformance wint internationale award voor COVID-19 Support Project

26-11-2021 (12:27) - Marketing

Teleperformance Benelux heeft een award gewonnen tijdens de European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA) 2021 in Londen. In de categorie Most Effective Management of Peak Demand behaalde Teleperformance de hoogste erkenning voor de werkzaamheden op de COVID-19 Test- en vaccinatie-afsprakenlijn.
 
De uitreiking van de ECCCSA, de ‘Oscars’ van de contactcenter-branche, vond afgelopen dinsdagavond in Londen plaats. Teleperformance nam de gouden award mee naar huis. De award is een verdienste voor de werkzaamheden die Teleperformance heeft verricht in opdracht van GGD GHOR Nederland: het bemannen van de COVID-19 test- en vaccinatie-afsprakenlijn. In zeer korte tijd moest het aantal medewerkers enorm worden opgeschaald naar uiteindelijk 14.500 collega’s. Dat medewerkers nagenoeg allemaal vanuit huis werkten en op afstand trainingen volgden, maakte de operatie nog uitdagender.
 
Norbert van Liemt, CEO Benelux & Suriname:: “Deze award is een erkenning voor de continue innovatie van onze dienstverlening en de enorme inzet van al onze collega’s, daar zijn wij enorm trots op. Wij zijn dankbaar dat we een bijdrage mogen leveren aan dit maatschappelijke project. Deze maatschappelijke relevantie maakt de erkenning nog mooier. Juist in deze tijd blijven we onze kracht inzetten en zijn we constant in beweging op zoek naar verbetering.”
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch