Vanaf nu geld versturen via PayPal in Skype Mobile App

Vanaf nu geld versturen via PayPal in Skype Mobile App

03-08-2017 (11:20) - Marketing

Vanaf nu kunnen PayPal en Skype-gebruikers in 22 landen geld versturen via de Skype mobile app. Bijvoorbeeld voor reizen met een groep vrienden deze zomer of om geld te versturen naar familie aan de andere kant van de wereld. 
 

7 miljoen dollar per uur

Wereldwijd wordt er meer dan 7 miljoen dollar per uur verstuurd aan familie en vrienden met PayPal P2P, Venmo en Xoom. Met meer dan 1 miljard mobiele Skype downloads wereldwijd, maken PayPal en Skype het nu voor appgebruikers in 22 landen mogelijk om op een snellere en gemakkelijkere manier geld te versturen.
 

reeks samenwerkingen

De samenwerking met Skype komt na een reeks eerder aangekondigde samenwerkingen van PayPal met onder andere Vodafone, Facebook Messenger, Siri, Apple iTunes en Visa. PayPal wil het door middel van deze samenwerkingen mogelijk maken dat mensen op steeds meer plekken en in verschillende contexten, online en via mobiel, betalingen kunnen doen.

 
Met PayPal via Skype geld overmaken is nu mogelijk voor gebruikers uit Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Canada, Cyprus, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Malta, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië en Spanje. De toepassing zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor Skype-gebruikers met de laatste versie van Skype voor iOS en Android toestellen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch