Verstegen introduceert Spice Blends voor Vega met campagne 'Vega Lekker'

Verstegen introduceert Spice Blends voor Vega met campagne 'Vega Lekker'

06-04-2020 (15:35) - Marketing

De laatste tijd is er veel aandacht voor het eten van minder vlees. De consument wil namelijk graag bewuster eten en kiest daardoor steeds vaker voor een vegetarische maaltijd. Verstegen lanceert daarom de Spice Blends voor Vega. Een heerlijke mix van 100% natuurlijke kruiden en specerijen, direct van de oorsprong en duurzaam geteeld, voor lekkere vegetarische gerechten.
 
Met de Spice Blends voor Vega wil Verstegen de consument helpen met vegetarisch eten. Door het gebruik van Miso geef je aan jouw vegetarische gerecht een extra ‘bite’. Deze ‘bite’, ook wel umami genoemd, is een belangrijk kenmerk van Miso en geeft een hartige smaak aan je gerecht. Deze bijzondere blends zijn verpakt in een moderne kartonnen koker, voorzien van een recept met een handige boodschappenlijst. Supermakkelijk en vega lekker!

De productlijn van de Spice Blends voor Vega met Miso bestaat uit 8 varianten:

Pasta bolognese
Paddenstoelenlasagne
Bloemkool curry
Voorjaarsrisotto
Couscoussalade
Mac & cheese
Zoete aardappelsalade
Shakshuka

De campagne ‘Vega lekker’ voor de nieuwe Verstegen Spice Blends voor Vega gaat maandag 6 april van start met onder andere een TV-commercial. De nieuwe blends zijn vanaf nu te vinden in het kruiden- en specerijenschap van Albert Heijn.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch