Vistaprint lanceert overkoepelend Vista

28-10-2021 (14:17) - Marketing

VistaPrint, de ontwerp- en marketingpartner van miljoenen kleine bedrijven over de hele wereld, start een merkevolutie met de lancering van Vista. Dit nieuwe, overkoepelende merk bestaat uit VistaPrint, 99designs van Vista, Vista x Wix en de meest recente acquisitie van het bedrijf.
 
In die acquisitie werd onder andere Crello overgenomen, een snel groeiend bedrijf dat wereldwijd toonaangevend is op het gebied van doe-het-zelf digitaal ontwerp. Crello krijgt onder Vista de nieuwe naam VistaCreate en biedt een platform waarop kleine bedrijven eenvoudig hun digitale ontwerpen en ontwerpen voor sociale media tot leven kunnen brengen, ongeacht hoeveel ervaring ze met ontwerpen hebben.
 

Ontwerp- en marketingpartner

"Al meer dan 20 jaar lang helpen we kleine bedrijven om geloofwaardig over te komen en nu hun behoeften veranderd zijn, veranderen wij met ze mee", zegt Robert Keane, oprichter en algemeen directeur van Vista en moederbedrijf Cimpress. "We kondigen met trots ons nieuwe overkoepelende merk Vista aan. Vista weerspiegelt onze transformatie tot de deskundige ontwerp- en marketingpartner voor kleine bedrijven overal ter wereld. De lancering van VistaCreate is een essentieel onderdeel van deze verandering, omdat het kleine bedrijven toegang biedt tot een creatieve ontwerpoplossing voor sociale media van wereldklasse."
 

VistaCreate

Dankzij de overname van Crello en de rebranding tot VistaCreate, kan Vista ondernemende klanten nu een enorme bibliotheek aan professioneel ontworpen, gebruiksvriendelijke sjablonen bieden, waarmee ze in een paar minuten tijd eersteklas assets voor sociale media en digitale marketing kunnen maken. Ze kunnen daarvoor gebruikmaken van de website en mobiele apps van VistaCreate, die beschikbaar zijn voor zowel iOS- als Android-apparaten. Het platform heeft al miljoenen geregistreerde gebruikers in meer dan 150 landen die elke maand ruim een miljoen projecten creëren.

Als onderdeel van de acquisitie nam Vista ook Depositphotos over, een marktplaats voor stockcontent met meer dan 200 miljoen royalty-vrije afbeeldingen, video's en muziekopties om opvallende ontwerpen mee te maken. Met meer dan 100.000 contentbijdragers is Depositphotos een succesvol platform voor de creatieve gemeenschap.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch