XXS achter introductie flitsbezorger Flink

01-09-2021 (12:53) - Marketing

De flitsbezorger die recent van start is gegaan op de Nederlandse markt, bezorgt boodschappen binnen 10 minuten aan huis voor dezelfde prijs als in de supermarkt. Flink heeft XXS, a Candid company, gevraagd te helpen bij de introductie van het merk, het opbouwen van de merkbekendheid en het creëren van merkvoorkeur.
 
Deze week is een geïntegreerde campagne live gegaan met als kick-off een grootschalige inzet van outdoor uitingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Breda, Delft, Haarlem en Groningen.
 
De ambitie van Flink is stevig: Flink wil de marktleider worden in deze geheel nieuwe categorie. Met die ambitie is gezocht naar een bureau met de nodige ervaring in introductiecampagnes die de juiste strategische en creatieve snaar weet te raken. Aan de keuze ging een ‘flitspitch’ vooraf.
 
Benjamin Zagel – Managing Director Benelux – Flink: “We kijken uit naar het betreden van de Nederlandse markt om het voor iedereen mogelijk te maken deze nieuwe manier van boodschappen te ervaren. We hebben voor XXS gekozen vanwege hun grote expertise op dit vlak alsmede voor hun creativiteit en vastberadenheid.”

Piet Hein Smit – Founder & Managing Director – XXS:”Flitsbezorging is ‘the next big thing’ op retailgebied. We leven steeds meer in een instant maatschappij en daar past de propositie naadloos in. Deze relatief nieuwe markt wordt momenteel ontwikkeld door een aantal spelers. De ambitie van Flink om daarin de marktleider te willen worden, sprak ons enorm aan en past goed bij de mentaliteit van XXS.” 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch