Yakult en Newcraft implementeren nieuwe digitale strategie

Yakult en Newcraft implementeren nieuwe digitale strategie

07-10-2021 (15:00) - Marketing

Newcraft is verantwoordelijk voor het redesign en de ontwikkeling van het nieuwe pan-Europese platform voor alle Yakult websites. De lancering voor de Duitse en Engelse markt is de eerste stap in de uitrol van de nieuwe digitale strategie. Daarnaast maakte Newcraft groei analyse om een SEO- en content marketing strategie op te baseren.
 
Yakult implementeert een nieuwe pan-Europese marketingstrategie waar digitaal een essentieel onderdeel van uitmaakt. Als gevolg van deze strategiewijziging krijgen de websites een andere rol in de marketing funnel; van awareness/branding-tool naar een effectief consideration kanaal met relevante content. In nauwe samenwerking met de lokale operating companies wordt hieraan per land een specifieke invulling gegeven.
 

Website

Met een aanpak die qua digitale strategie centraal en qua uitvoering lokaal is, gaat Yakult Europe samen met Newcraft de marketingteams in verschillende landen faciliteren met een efficiënt, schaalbaar en consistent merkplatform met ruimte voor lokale initiatieven. De Duitse en Engelse operating companies waren zeer nauw betrokken en richtinggevend bij de totstandkoming van het nieuwe platform en inmiddels staat de eerste release van deze twee websites live. De andere Europese landen volgen binnenkort.
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch