Zelf je favoriete PepsiCo-frisdrank maken met SodaStream

Zelf je favoriete PepsiCo-frisdrank maken met SodaStream

08-06-2021 (15:45) - Marketing

Met de nieuwe Pepsi by SodaStream-smaken kan je de populaire PepsiCo-frisdranken makkelijk zelf maken. Sprankelend, intens en in een handomdraai klaar. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker). Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden.

De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde, volle smaak van je favoriete frisdrank. Met slechts één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer 9 liter kant-en-klare frisdrank van twee bekende merken worden bereid. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije versie. Je hebt binnen no-time een heerlijke, zelfgemaakte frisdrank.


Beter voor de planeet

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet alleen voor frisdrankplezier en gebruiksgemak – want het gesleep met kratten en leeggoed is overbodig – maar ze helpen ook het milieu. De 9 liter frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Dankzij de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard.

De redactie van FONK heeft een set met verschillende smaken ontvangen van SodaStream, zodra we een extra stopcontact vinden laten we op Twitter weten hoe de Pepsi smaakt! De nieuwe SodaStream PepsiCo-smaken zijn vanaf nu onder meer verkrijgbaar bij Albert Heijn voor een adviesprijs van 5,99 euro.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch