&.format verkoopt eerste realityserie aan Videoland

&.format verkoopt eerste realityserie aan Videoland

07-10-2021 (13:36) - Media

Britt Hogenhuis en Sophie van der Schaft, eigenaren van &.agency en &.talent hebben met hun nieuwste onderneming &.format het eerste succes kunnen vieren. Deze tak van de &.media group ontwikkelt en produceert kwalitatieve content formats voor tv en video on demand services. Het eerste resultaat hiervan is vanaf 8 oktober te zien op Videoland. In deze nieuwe realityserie ‘De Koertjes naar Curaçao’ staat de emigratie van Temptation Island VIPS-koppel Channah en Quentin centraal.
 
Met de oprichting van &.format zien Sophie en Britt een gat in de markt. Sophie van der Schaft: "Wij zijn experts in het vertellen van verhalen op social media. Binnen &.agency en &.talent werken we met de beste content creators die een enorme achterban vertegenwoordigen. Met &.format gaan we een stapje verder en maken we content met deze personalities geschikt voor TV en SVOD diensten. Wij denken hierbij verder dan het format zelf en integreren allerlei manieren om buiten de afleveringen het programma te laten leven op verschillende kanalen. Traditionele productie partijen laten wat ons betreft veel kansen liggen door een nog te ouderwetse lineaire benadering. &.format gaat juist voor een crossmediale benadering en speelt hiermee in op de snelle veranderingen binnen het medialandschap."
 

Integratie

"Channah Koerten wordt al door &.talent vertegenwoordigd. Toen zij haar wens uitsprak om te emigreren met haar gezin om een B&B te gaan starten, wisten we dat hier een mooi verhaal in zat. Channah en Quentin zijn een bekend reality-tv-koppel met een trouwe en grote achterban. Met deze serie op Videoland, het kanaal waar ook Temptation Island VIPS en Ex On the Beach worden uitgezonden, gaan wij veel trouwe en nieuwe fans blij maken," verwacht Sophie.
 
Binnen &.format zijn er momenteel veel verschillende concepten in ontwikkeling. Britt Hogenhuis: "Wij zijn mega trots op deze nieuwe tak binnen onze holding die een enorme aanvulling is op ons bestaande portfolio. Het kunnen maken van long format en kwalitatieve content voor een groot kijkerspubliek is een droom die uitkomt. Er gaat de komende tijd nog veel nieuws komen."

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch