Genomineerden Ocean Digital Creative Competition Amsterdam bekend

Genomineerden Ocean Digital Creative Competition Amsterdam bekend

03-06-2021 (14:24) - Media

De jury heeft na lang beraad de genomineerden voor de allereerste Ocean Digital Creative Competition Amsterdam gekozen. Het was aan de jury om uit de 74 inzendingen de meest unieke en creatieve ideeën in Digital Out-of-Home te kiezen. De genomineerden maken in twee categorieën kans op €500.000,-, €250.000,- en €100.000,- aan bruto mediawaarde.
 
De elf juryleden kwamen samen op het kantoor van Ocean Outdoor in Amsterdam om de 74 inzendingen in de categorieën Commercieel (55 inzendingen) en Non-Profit (19 inzendingen) te beoordelen. Na een middag buffelen, afgetopt met verhitte discussies en wijn is er uiteindelijk unaniem gekozen voor de genomineerden per categorie.
 
Inge Ligthart, CEO Dawn: "Goed om te zien dat allerlei makers zo slim zijn omgegaan met de mogelijkheden van digitale outdoor. Soms voor awareness, soms ‘for good’ en nog beter; soms werd de uiting een service op zich. Dat is echte creativiteit".
 

De eerste Ocean Digital Creative Competition Amsterdam

Dit jaar is het de eerste keer dat Ocean Outdoor Nederland, in samenwerking met Adformatie, de allereerste digital competitie in Nederland heeft gelanceerd. In deze competitie draait het om het meest unieke en creatieve idee in Digital Out-of-Home. De competitie waarbij iedereen met een goed idee mee kon strijden om de hoofdprijs van €500.000,- bruto mediawaarde.
 
De jury bestaat uit:
- Carolien van 't Hek - CEO UM Nederland
- Caroline van Turennout - Directeur Marketing & e-Commerce Zeeman
- Cees Dingler - MD/Creative Director Capitola
- Gerard Ghazarian - Founder Candid
- Inge Ligthart - CEO Dawn
- Joris Kuijpers - Founder/Creatief Directeur, The Family Amsterdam
- Lydi Siebers - CMO Benelux HelloFresh
- Maddie Raedts - Founder, IMA & Global Head of Social for Fashion & Luxury, MediaMonks
- Max Pinas - Creative director Dept Agency
- Mervyn ten Dam - Creative Director dentsuACHTUNG!
- Patrick de Laive - Founder & CPO TNW


De award show

Op 17 juni zal de award show plaatsvinden waarin bekend gemaakt wordt wie de winnaars zijn van de allereerste Ocean Digital Creative Competitie Amsterdam.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch