IC-arts Gommers beantwoordt coronavragen in BNR podcast

IC-arts Gommers beantwoordt coronavragen in BNR podcast

27-10-2020 (13:38) - Media

Diederik Gommers, IC-arts en lid van het Outbreak Management Team (OMT) beantwoordt coronavragen in de nieuwe podcastserie 'Vraag het Gommers' van BNR. De serie wordt gepresenteerd door Kees Dorresteijn.
 
In de eerste aflevering krijgt Gommers vragen als: 'verwacht u een derde of vierde lockdown?' en 'verdient u geld aan de zorgindustrie met patenten?' In de podcast vertelt hij ook dat het nog geen optie is om mensen thuis te laten uitzieken om ziekenhuisbedden te besparen. Gommers vertelt ook dat een coronavaccin niet de heilige graal is: 'Met een goed vaccin bouw je immuniteit op, maar ik vind dat je niet op één paard moet wedden. Technische universiteiten en bedrijven moeten keihard blijven werken aan een e-nose of een andere massaspectrometer. Als dat kan, kun je meer vrijheid geven aan mensen.' 

Gommers gebruikte zijn Instagram-pagina al eerder om coronavragen van kinderen te beantwoorden. Nu kan iedereen vragen insturen voor de podcast. Dat kan via whatsapp 06 8370 9229, via een e-mail naar Gommers@bnr.nl of via de Instagram-pagina van BNR Nieuwsradio. 

Foto: BNR.nl

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch