ID&T Groep c.s. houdt kort geding nogmaals aan in aanloop naar Kabinetsbesluit

ID&T Groep c.s. houdt kort geding nogmaals aan in aanloop naar Kabinetsbesluit

28-07-2021 (19:39) - Media

Maandag j.l. bracht de overheid naar buiten pas over 3 weken uitsluitsel te geven over de doorgang van evenementen zonder overnachting, die vanaf 14 augustus gepland staan. Vandaag maken zij bekend, volgend op gesprekken met de Alliantie van Evenementenbouwers en contact tussen de landsadvocaat en de advocaat van de ID&T Groep en haar mede eisers, voornemens te zijn om op maandag 2 augustus al een uitspraak te doen over eendaagse evenementen vanaf 14 augustus.
 
Het OMT is gevraagd advies uit te brengen met betrekking tot evenementen, dit zal vrijdag gebeuren en mee worden genomen in de nieuwe besluitvorming die op maandag 2 augustus door het kabinet zal worden aangekondigd tijdens een persmoment.
 
Rosanne Janmaat, COO van de ID&T Groep: “We zijn blij dat we samen met de Alliantie van Evenementenbouwers het kabinet hebben kunnen overtuigen van de noodzakelijkheid van snelle besluitvorming voor onze branche. Wij gaan er vanuit dat het besluit maandag positief zal uitpakken en er vanaf 14 augustus weer evenementen kunnen plaatsvinden, vanzelfsprekend op een veilige en verantwoorde manier.”
 
Totdat het kabinet met een nieuw besluit komt, wordt het kort geding dat de ID&T Groep, samen met 44 mede-eisers heeft ingediend, uitgesteld. Indien het kabinet besluit evenementen zonder overnachting te verbieden tot 1 september, komt het kort geding komende week alsnog voor. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch