National Geographic lanceert 'Kustwacht Caribisch Nederland'

04-01-2022 (11:53) - Media

De gloednieuwe lokale productie van National Geographic Benelux 'Kustwacht Caribisch Nederland' is vanaf 23 januari 2022 te zien op National Geographic. De zesdelige documentaireserie staat in het teken van de grensbewaking en reddingsoperaties op de eilanden van Caribisch Nederland en geeft een inkijk achter de schermen bij de Caribische Kustwacht. Deze lokale productie van National Geographic Benelux is geproduceerd door Remco Garcia van Goya Productions.

In 'Kustwacht Caribisch Nederland' wordt een vast team van professionals van de Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) en de Nederlandse Koninklijke Marine gevolgd, die ook kustwachttaken in het Caribisch gebied uitvoert, op Curaçao, Aruba, Bonaire en St. Maarten. De gloednieuwe docu-serie geeft een inkijk in de dagelijkse activiteiten van de Kustwacht. Hierbij vertellen de professionals hun verhaal waarom zij dit werk doen en waarom hun werk van belang is op de eilanden. Van achtervolgingen en het onderscheppen van drugstransporten met de helikopter, het verkenningsvliegtuig DASH en de snelle FRISC-boten, tot aan het patrouilleren op snelle Metal-Shark boten bij feestgangers en illegale visserijhandel op de Caribische zee; de Kustwacht zit geen moment stil.

Kustwacht Caribisch Nederland is vanaf 23 januari 2022, elke zondag om 21.30 uur te zien op National Geographic (6 afleveringen).

Bureaus

Marketing

Economisch