Nieuwe managementstructuur DPG Media Nederland

10-07-2020 (14:26) - Media

De overname van Sanoma Media Netherlands werd 20 april officieel aangekondigd. Na deze overname is de organisatie gestart met het opstellen van integratieplannen om de strategie van DPG Media te realiseren. Tevens is een nieuwe managementstructuur voor de Nederlandse organisatie tot stand gekomen en deze maakt DPG Media nu bekend.
 
Het nieuwe managementteam van DPG Media Nederland bestaat uit: Erik Roddenhof (CEO), Bert Willemsen (B2C), Lauren van der Heijden (B2B), Stefan Havik (Digital & Data), Philippe Remarque (Selectieve Nieuws Media), Erik van Gruijthuijsen (Brede (Nieuws) Media), Joyce Nieuwenhuijs (Magazines), Lauri Koop (Online Services), Teun van der Vorm (ICT), Melanie van Hemert (HR), Esther Hovis (Finance), Marc van Breda (Legal), Rudy Bertels (Operations) en Adil Bouchmal (Strategy & Integration).
 
 
Erik Roddenhof, CEO DPG Media / CEO DPG Media Nederland: "Dit managementteam is voor mij een dreamteam. Een team van mensen met een grote passie voor media, met een enorme hoeveelheid kennis en vooral heel veel ambitie en drive. Het is een eer voor mij om hen te mogen aansturen. Dit team geeft veel vertrouwen voor de toekomst, waarin we het nog ontzettend druk krijgen om al onze ambities waar te maken. Er is veel te doen en de digitalisering raast door. Ik heb er zin in en sta te popelen om met dit team aan de slag te gaan."

 


Bureaus

Marketing

Economisch