Roy Kahmann 100% aandeelhouder X Publishers

02-01-2018 (16:35) - Media

X PUBLISHERS, uitgever van onder meer GUP Magazine en de jaarlijkse NEW Dutch photography talent boeken, is vanaf 1 januari geheel in handen van Roy Kahmann.
 

Kahmann, mede-oprichter van de in 2005 gestarte uitgeverij, wil de diverse titels en media meer gaan benutten in de communicatie voor zijn (inter)nationale event Haute Photographie.
 

GUP Magazine

GUP Magazine wordt inmiddels naar 33 landen gedistribueerd en heeft online een wereldwijd bereik. Ook de NEW Dutch photography talent boeken vinden inmiddels afname buiten Europa.   GUP Magazine wil de komende jaren onder meer meer de design en fashion markt bereiken en ook een distributie uitbreiding op de Aziatische markt staat in de planning.


Bij Haute Photographie is de aandacht (en coaching) voor jonge Talenten dit jaar uitgebreid naar 6 fotografen/kunstenaars. Naast het jongerenplatform Newdawn speelt de screening voor de NEW Photo talent boeken een zeer belangrijke rol bij hun selectie.
 

editorial team

Jorre Both is aan het editorial team toegevoegd en Erik Vroons (Editor at Large bij GUP), zal een grotere internationale rol gaan vervullen.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch