Sanoma versterkt advertentienetwerk met Spil Games en IEX

12-07-2017 (09:23) - Media

Sanoma breidt haar advertentie netwerk uit met de titels van Spil Games en IEX Media. Deze uitgevers gaan gebruik maken van de oplossingen die Sanoma biedt met betrekking tot de verkoop van hun advertentieruimte.


Daarnaast gaat IEX een content samenwerking aan met NU.nl.  Zowel IEX als Spil Games zijn inmiddels beschikbaar via de verkoopkanalen van Sanoma.


uitgebreide trackrecord

Peter van Sommeren, CEO IEX Group NV: “Sanoma heeft een uitgebreide trackrecord als het gaat om direct sales en programmatic. Door de exploitatie van onze titels bij Sanoma onder te brengen maken wij gebruik van de expertise en technologie en kunnen wij ons focussen op waar wij goed in zijn: content maken.”


meer kennis vergaren

Ook Spil Games, een wereldwijd casual games netwerk met 1,8 miljoen bezoekers in Nederland alleen, kiest voor Sanoma. Juuso Alho, Director Online Advertising Spil Games: “Sanoma stelt ons in staat om door middel van hun data meer kennis te vergaren over onze gebruikers dan voorheen. Hierdoor kunnen we in de combinatie relevantere advertentieproducten aanbieden aan adverteerders.”

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch