SBS breidt uit met uitzending van een uur in zevende seizoen

13-09-2017 (15:47) - Media

Vanaf 24 september start LXRY TV op SBS6 met het zevende seizoen van het luxe magazine op de Nederlandse televisie. Met de uitbreiding naar een uur laat het televisieprogramma nog meer luxe zien.


Het neemt de kijker gedurende een uur mee naar unieke plekken, belicht de mensen achter beroemde en exclusieve merken en opent daarmee deuren die voor anderen gesloten blijven. Zo vaart LXRY TV dit seizoen mee met een vierdaagse mini-cruise naar Ibiza, Marseille en Barcelona met aan boord 90 dj’s, diverse topchefs en luxueuze suites. Prijskaartje? Oplopend tot € 36.000 per persoon.
 

Eerste aflevering

In de eerste aflevering spreekt LXRY TV met George Kremer, die met zeventig Hollandse meesters in zijn bezit, tot de grootste collectioneurs ter wereld behoort. Er wordt geracet met Max Verstappen, gevaren op de mooiste jachten tijdens Cannes Yachting Festival en schoenen-designer Jan Jansen laat Irene van de Laar zijn beste ontwerpen zien.


LXRY Media Group

Naast producent van LXRY TV is LXRY Media Group organisator van de beurs Masters of LXRY en uitgever van LXRY Magazine en LXRY.NL.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch