VICELAND wordt VICE tv

30-10-2019 (14:27) - Media

 

VICE gaat de naam van het televisiekanaal VICELAND in de Benelux veranderen naar VICE tv. De naamsverandering gaat per 1 november in voor de Nederlandse en Vlaamse VICELAND kanalen en zal vanaf 15 januari ook in Wallonië doorgevoerd worden.
 
Dit besluit, dat samenhangt met de naamsverandering die al in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nieuw-Zeeland is toegepast, geeft de zender ruimte om de PR-, marketing-, digitale- en tv-activiteiten samen te brengen onder het moedermerk. Naast cross-promotionele voordelen sluit de naam VICE tv ook beter aan bij kijkers die op zoek zijn naar VICE-content.
 
Stefan Tieleman, General Manager VICE tv & VICE Studios Benelux: "De naamsverandering van VICELAND naar VICE tv is een strategische beslissing die de ontwikkeling en volwassenheid van onze kanalen weerspiegelt. Het geeft ons de mogelijkheid om beter samen te werken met collega’s in de Benelux waar VICE.com actief is. Door het samenbrengen van VICE-middelen, content en talent, kunnen we op een efficiëntere manier opereren.”
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch