13 Nieuwe talenten bij XXS Amsterdam

03-04-2017 (09:08) - Mensen

XXS Amsterdam versterkt haar team met dertien nieuwe talenten. Het creatieve bureau won de afgelopen twee jaar verschillende grote nationale en internationale accounts. Vanwege de groei die nu vooral internationaal doorzet,  heeft het bureau zich versterkt op onder meer creatie, strategie en account. 


De strategische vloer wordt versterkt door Sjoerd Creanmehr, voorheen Strategy Director bij Brand New Telly, en Brand Strategist Michael van den Brande. Van den Brande deed hiervoor ervaring op bij ACHTUNG! en Viable Labs, waar hij als strateeg onder meer werkte op accounts als Volkswagen en KLM.

Max de Vries gaat bij het bureau aan de slag als Account Director. Voor zijn overstap naar XXS Amsterdam was de Vries werkzaam bij Carrot Creative, de digital agency van VICE Media in New York.

De creatieve productie unit van XXS Amsterdam is met de komst van Creative Producers Robbert Boom en Hendrickje van de Ven compleet, na de eerdere aanstelling van AV Producer Pieter Bokhorst en Editor Jeroen Feenstra. Boom werkte voorheen als producer bij MADE.FOR.DIGITAL. Van de Ven was voor haar aanstelling bij XXS Amsterdam werkzaam als RTV en Print Producer voor reclamebureau Alfred International.

Ervin Ramratten en Cas Hamers, afkomstig van FHV/BBDO, gaan als Junior Creative team beginnen op de creatieve afdeling van XXS Amsterdam, waar eerder dit jaar Miriam Landman begon als Senior Copywriter

Daarnaast is de designstudio uitgebreid met de komst van grafische vormgevers Jeroen Sprokel en Laura Arjaans, naast Design Director Robert-Jan Hoesman die van BSUR overkwam.

internationaal

Piet Hein Smit, Partner XXS Amsterdam: 'Wij zijn als independent agency ontzettend trots op de groei die we de afgelopen twee jaar hebben doorgemaakt. Die groei zet nu vooral internationaal door. Met de komst van deze dertien nieuwe gezichten en hun internationale ervaring kunnen we nog beter voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten.'

XXS Amsterdam telt inmiddels 74 fulltime medewerkers.