Amy den Hartog benoemd tot medewerker marketing & communicatie bij BNO

13-06-2019 (11:56) - Mensen

Amy den Hartog is per 11 juni begonnen als medewerker marketing & communicatie bij de BNO. Ze zal zich daarbij toeleggen op het versterken van de community. Daarnaast heeft ze als taak om de diensten en activiteiten van de BNO nog beter onder de aandacht brengen.


Na haar opleiding Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht (HKU) is Amy als freelancer begonnen bij organisaties als OBJECT Rotterdam, Studio JKL en Yes We Connect. Amy kijkt er naar uit aan de slag te gaan voor een grote en diverse groep ontwerpers, die zij omschrijft als de ogen van onze maatschappij. Het is haar missie om ontwerpers te helpen zich te manifesteren in de wereld, daarom kwam ze uit bij de BNO.


'De stap om als freelancer aan de slag te gaan, lijkt niet groot. Een krabbel bij de Kamer van Koophandel en je kan beginnen. Toch liep ik tegen veel zaken aan waar ik hulp bij had kunnen gebruiken. Het is mooi op zulke momenten ergens terecht te kunnen. Het is nog mooier om er te mogen werken', aldus Den Hartog