Bart Heideman nieuwe Senior Design Director bij PlusOne

Bart Heideman nieuwe Senior Design Director bij PlusOne

07-09-2021 (15:49) - Mensen

De Amsterdamse design en motion graphics studio PlusOne® heeft Bart Heideman aangesteld als Senior Design Director. Heideman komt over van dentsuACHTUNG! De aanstelling is een gevolg van de internationale groei en de ambitie om brand design een centrale rol binnen de propositie te geven.
 
In de periode voor dentsuACHTUNG! runde Heideman 12 jaar lang de design studio Dog and Pony en werkt al jaren voor grote merken als NPO, BNNVARA, Adobe, Catawiki, SEGA en Volkswagen.
 

Branding en identities

Samen met Executive Creative Director Martijn Hogenkamp en Managing Director Marcel Vrieswijk gaat hij zich richten op het verder uitbouwen van PlusOne Branding, gespecialiseerd in branding en identities.
Mede-oprichter en Managing Director Marcel Vrieswijk: “We zijn super blij Bart bij onze familie te verwelkomen. Zijn kennis, kunde en ervaring gaan ons helpen bij het realiseren van onze toekomstplannen. Hij is een creatieve impuls voor ons team en een enorme versterking van PlusOne Branding.”
 
De afgelopen jaren is PlusOne uitgegroeid tot een award-winnende studio met een internationaal team van creatieven. Er wordt gewerkt met klanten als Tommy Hilfiger, Philips, NPO, Nike, Amsterdam Museum, Adidas en Heineken.