Dept zet in op eCommerce met Tim de Kamper

18-05-2017 (16:42) - Mensen

Tim de Kamper is aangesteld als Regional Director Benelux voor Be Excelent (part of Dept). De van origine Duitse agency, met vestigingen in Jena, Berlijn, Dresden, London en Amsterdam implementeerde de afgelopen zes jaar ruim 190 commerce sites in meer dan 50 landen.


dedicated eCommerce team

Als Head of eCommerce Development bij DigitasLBi heeft De Kamper de afgelopen tien jaar ruime ervaring opgedaan met projecten binnen Salesforce Commerce Cloud, het vroegere Demandware. Ook was hij verantwoordelijk voor het opzetten van het zogenaamde Salesforce Center of Excellence. Onder de vlag van Be Excellent gaat hij nu actief aan de slag met de uitbreiding van een dedicated eCommerce team in Amsterdam. Speerpunten zijn onder andere het lokaal bedienen van de Benelux markt en integratie van de dienstverlening met de bureaus binnen het Dept netwerk.

intelligente multi-channel platforms
Be Excellent richt zich op consultancy, implementatie en support van wereldwijde webshops binnen de fashion, electronics en sport industrie. Daarbij ligt de focus op intelligente multi-channel platforms voor merken als O’Neill, Panasonic, Playmobil, Birkenstock en Quicksilv