Eli Lejeune verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie Brainport Industries Campus

22-06-2018 (14:16) - Mensen

Per 1 september zal Eli Lejeune het management van de Brainport Industries Campus (BIC) versterken als Senior Manager Marketing & Communicatie. Lejeune werkt nu als marketing manager van Eindhoven Airport.

.
Lejeune (1980) werkte onder andere als marketing manager bij Discovery Networks en BNN. Daarnaast was hij strateeg merk & interactie bij digital agency IN10. Lejeune: “Ik kijk er enorm naar uit om mijn tanden te zetten in dit prestigieuze project. BIC is precies waar Eindhoven en de Brainport regio voor staan: samen innoveren voor onze gezamenlijke toekomst. Ik zie het als een eer om mijn expertise in te zetten om van dit unieke concept een (inter)nationaal relevant merk te maken en op die manier daar mijn steentje aan bij te dragen.”
 

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport. De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).