Hattrick bij Natwerk

02-05-2018 (15:05) - Mensen

Natwerk nam onlangs drie nieuwe mensen aan. Vanaf 12 maart is Kirsten Ohr bij Natwerk te vinden. Per 1 mei plonsden ook Dorien van Soelen en Marleen Jansen het groeiende bureau binnen.


Kirsten werkte als Account Director bij Havaz Lemz. Dit gaat ze bij Natwerk ook doen, waar ze onder andere nieuwe klant Caiway voor haar rekening neemt. Marleen komt van BNNVARA waar ze als producer werkzaam was bij 3 op Reis. Ook voor Natwerk zal zij de rol van producent gaan vervullen. Dorien werkte voorheen bij De Reclamefabriek als projectmanager, waar ze bij Natwerk mee door gaat.


“Onze opdrachten en wij zelf zijn inmiddels ontzettend gegroeid, maar soms merken we toch dat ons activatie-verleden ons nog achtervolgd. Ja, we waren en zijn nog steeds heel goed in leuke gekke dingen bedenken, maar onze expertise rijkt inmiddels veel verder. We hebben het talent en de ervaring in huis om het grote werk aan te kunnen. Dat zijn we nu keihard aan het bewijzen en daar is deze nieuwe uitbreiding hard bij nodig,” vertelt Reinier Steures.