Joep Hutschemakers benoemd tot Managing Director bij Greetz

23-05-2019 (16:34) - Mensen

Niek Veendrick, sinds 2014 CEO van Greetz, heeft besloten de organisatie na bijna tien jaar te verlaten. Het bedrijf heeft Joep Hutschemakers benoemd als Managing Director.


Niek Veendrick trad in 2009 aan als Commercieel Directeur van Greetz. Nadat hij eind 2013 het bedrijf kortstondig verliet, werd hij in 2014 gevraagd om als CEO bij Greetz terug te keren. Onder zijn leiding is Greetz uitgegroeid van een online wenskaartenpartij naar Nederlands grootste aanbieder van persoonlijke verrassingen en werd het bedrijf in Augustus 2018 onderdeel van de Photobox Group.


Zijn opvolger Joep Hutschemakers zal op 17 juni de overstap maken van Ebay Classified naar Greetz. Hutschemakers heeft een lange staat van dienst op het gebeid van e-commerce. De laatste jaren als CEO van 2dehands.be en als MT lid van Marktplaats. Onder zijn leiding heeft de business een enorme groei doorgemaakt – inclusief een acquisitie en herpositionering van het merk – en is de site inmiddels een van de best bezochte websites in België.


positief geladen merk

'Ik kijk er enorm naar uit om te starten. Het verrassen van mensen en betekenisvol met elkaar omgaan, zijn waarden die mij zeer aanspreken. Greetz is een positief geladen merk en het team heeft een geweldig momentum gecreëerd om het leuk en makkelijk te maken voor mensen om elkaar te verrassen. Het is mooi dat ik daarop voort mag bouwen', zegt Joep Hutschemakers.