Jonathan Willmann kiest voor de gamingwereld

01-11-2019 (09:56) - Mensen

Jonathan Willmann treedt per direct in dienst bij Koch Media als Marketing Manager Benelux. Jonathan maakt de stap vanuit de televisiebanche, waar hij eerder heeft gewerkt voor o.a. Talpa TV, NBCUniversal en MTV Networks.
 
Bij Talpa TV werkte Jonathan op programma’s zoals UEFA Champions League, Veronica Inside, Meimaand Filmmaand, House Rules en Lovely December. Daarvoor was Jonathan verantwoordelijk voor de marketing van de NBC Universal zenders 13th Street, Syfy en E! Entertainment en was hij Distribution Manager bij MTV Networks.
 
Jonathan: “Ik heb een grote passie voor entertainment en Koch Media is een van de meest creatieve en vooruitstrevende distributeurs in de entertainment-industrie. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met populaire labels als SEGA, Capcom, Codemasters en producten zoals Turtle Beach, de officiële F1 game, Football Manager, Sniper Ghost Warrior en de Commodore 64.”
 
Bernd Thien, Managing Director bij Koch Media Benelux, vult aan: “Bij Koch Media zal Jonathan verantwoordelijk worden voor alle Marketing & PR activiteiten.We hebben een enorm divers en uitgebreid portfolio en daar komt Jonathan’s ervaring en netwerk enorm bij van pas.”