Jop Coenen versterkt commercieel team Jungle Minds

Jop Coenen versterkt commercieel team Jungle Minds

05-03-2019 (09:15) - Mensen

Jop Coenen versterkt het commerciële team van digitaal bureau Jungle Minds als Client Service Director. Hij wordt hiermee eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Dankzij zijn overstap naar Jungle Minds ontstaat er bij het bureau ruimte bij de partners.


Bart ter Steege kan zich daardoor concentreren op de inhoud als strateeg en het uitbouwen van de business innovatie propositie. 'De begeleiding van zo’n project door een strategisch zwaargewicht als Bart ter Steege is cruciaal', aldus Maikel Lieste (Partner Jungle Minds).


'Business innovatie is onmisbaar in deze sterk veranderende markt en zorgt dat je als merk mee blijft komen en in contact blijft met jouw doelgroep', legt Lieste uit. Daarnaast kunnen de partners zich door de komst van Coenen beter focussen op de internationale ambities en het versterken van de band met opdrachtgevers.


Fabrique

Zelf werkte Coenen de afgelopen jaren met veel plezier bij Fabrique. Als Account Manager was hij daar verantwoordelijk voor acquisitie . Ook verzorgde hij relaties voor nationale klanten (waaronder HEMA) en internationale klanten (waaronder SMG).