Kevin Lamers Communications Manager bij Green Claim

03-01-2018 (13:50) - Mensen

Per januari 2018 start Kevin Lamers als Communications Manager bij het Amsterdamse bedrijf Green Claim. Green Claim is bekend van de websites Vlucht-Vertraagd.nl en Flight-Delayed.co.uk en actief in negen Europese landen. De organisatie helpt gedupeerde reizigers te compenseren bij vertraagde en geannuleerde vluchten. 


Lamers wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Europese communicatie- en pr-strategie. “Vlucht-vertraagd is een snel groeiende organisatie met het hoofdkantoor midden in Amsterdam en een kantoor in het Duitse Frankfurt. Het afgelopen jaar is het team bijna verdubbeld. Het voelt goed om met een jong, groeiend team te bouwen aan een internationaal sterk merk. Green Claim zit niet stil. Er komen veel innovaties aan in 2018 om de markt nog beter te bedienen.”, aldus Lamers.


Lamers was eerder Head of content bij reputatie analyse bureau Buzzcapture en vaste columnist voor Tijdschrift voor Marketing. Hiervoor vervulde hij functies in social media marketing (Social Embassy) en PR (TBWA). Hier werkte hij voor partijen als Heineken, Unilever en Procter & Gamble.