Masha Kodden managing director Inner Circle

Masha Kodden managing director Inner Circle

12-11-2020 (09:00) - Mensen

Na een jaar waarin Inner Circle ondanks COVID-19, zijn omzet met 20% zag groeien - en daarmee de verwachte jaarlijkse groei van 10,8% in de dating-industrie overtrof - heeft Inner Circle Masha Kodden benoemd tot managing director.

Masha Kodden treedt toe tot het hoofdkantoor in Amsterdam en gaat zich bezighouden met het opschalen van het team door het aantrekken van nieuw tech - en marketingtalent. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de voortdurende wereldwijde expansie van de organisatie in EMEA, Noord- en Zuid-Amerika en APAC.

Kodden brengt meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van internationale groei voor online en op app gebaseerde bedrijven met zich mee.  Onder andere als vroege online pionier die Playboy op het web en als app op de Benelux-markt lanceerde, de digitale transformatie van de Nederlandse Gouden Gids heeft ondersteund en de recruitmentindustrie naar de online wereld bracht.

Haar meest recente rol was die van chief marketing officer bij Europees PARK NOW, waarbij ze zich richtte op het opbouwen van de merk- en klantgroei in zeven Europese markten.

“Ik kijk ernaar uit om bij Inner Circle te starten vanwege de unieke positie in de online dating industrie,” aldus Kodden.  “Ruwweg- 186 miljoen singles maken wereldwijd gebruik van dating apps en de online datingindustrie wordt geschat op een waarde van €2.413 miljoen. Met beide cijfers die blijven groeien, hebben datingapps momentum, vooral voor een onderscheidende nichespeler als Inner Circle.”