Michael Komasinski Global CEO bij Merkle

Michael Komasinski Global CEO bij Merkle

14-10-2021 (13:01) - Mensen

Dentsu International promoot Michael Komasinski naar de functie van Global Chief Executive Officer van Merkle en lid van het dentsu international executive team. Hij vervant hiermee Craig Dempster, die al bijna 15 jaar lid was van het Merkle executive leadership team en bij dentsu terecht kwam tijdens Merkle's overname in 2016. Craig gaat eind dit jaar met pensioen.
 
Het bedrijf komt dichterbij de ambitie om het meest geïntegreerde bureaunetwerk in de wereld te worden dat datagedreven, en door tech mogelijk gemaakt is. dentsu is gefocust op het leveren van groei bij hun klanten doormiddel van geïntegreerde oplossingen waarbij mensen centraal staan.
 
Merkle is één van dentsu’s zes leiderschap merken, die nog steeds veel groei voor dentsu faciliteert. LiveArea is er eerder dit jaar bij gekomen.
 

Ervaring

Michael Komasinski brengt veel ervaring met zich mee: hij heeft leiding gegeven aan Merkle in twee van dentsu’s drie regio's. Zeven jaar geleden kwam hij bij Merkle als Chief Operating Officer of Agency Services, waarna hij President van Merkle’s Europa, Midden Oosten, en Afrika regio's (EMEA) werd. Op dit moment is hij President van Merkle/CXM, Americas, en leider van de dentsu Customer Experience Management (CXM) Service Line in Noord- en Zuid-Amerika.