Nimag versterkt de leiding van haar bedrijf

26-06-2017 (14:26) - Mensen

Om de ambitie van BV Nimag, importeur van Suzuki Auto, Motoren en Outboard dichterbij te brengen zullen 2 nieuwe leden aan het management worden toegevoegd. In beide nieuwe posities, Proposities en Dealermanagement, staat versnellen van de organisatie en verbetering van de marktpositie centraal.


Vincent Jorritsma
, afkomstig van Webuildretail, zal zijn opgedane ervaring en brede marketing expertise per september inzetten op de functie General Manager Proposities & Innovatie. In de afgelopen drie jaar heeft Vincent bij start-up Webuildretail van Innovam de automotive retail ondersteund in hun commerciële performance verbetering. Hij zal als adviseur aan Innovam verbonden blijven. Daarvoor was hij werkzaam bij Essent in diverse commerciele rollen. 

Geordy Bloem, General Manager Lexus bij Louwman & Parqui, zal per 1 augustus de functie van General Manager Dealermanagement & Innovatie gaan invullen. Geordy heeft in het verleden ook zelf een dealerbedrijf geleid. De overstap ondersteunt de kracht van de Louwman Groep om eigen talent te ontwikkelen en in te zetten. De ervaring en expertise van Geordy op zowel wholesale als retailniveau zal bijdragen aan het verder versterken van de saleskracht van de Suzuki organisatie in Nederland. Een organisatie die gebouwd wordt op lokaal ondernemerschap dichtbij de klant.