Pieter Zwart van Coolblue ingezet voor digitale vaardigheden bij kinderen

06-03-2018 (13:09) - Mensen

Pieter Zwart van Coolblue neemt plaats in de Raad van Advies van Stichting Future NL, de club die zich sterk maakt voor onderwijs in digitale vaardigheden voor kinderen. Zij zien digitale vaardigheden als cruciaal om ook in de toekomst voor Nederland een goed concurrentiepositie te behouden.


Pieter komt als oprichter en directeur van Coolblue in een mooi gezelschap terecht, ook Neelie Kroes en bijvoorbeeld Prins Constantijn zijn ambassadeur. Oprichters van Future NL, Steven Schuurman en Ronilla Snellen, zijn blij met de komst van deze rasondernemer, ondermeer omdat hij e-commerce ondernemer pur sang is en altijd helder en duidelijk zijn visie weet over te brengen.


iedereen digitaal

Stichting Future NL richt zich in de eerste plaats op basischolen en PABO's omdat ze zien dat daar de meeste behoeftre bestaat. Ze maken lesmateriaal en organiseren workshopsvoor leerkrachten om de kennis op een zo goed mogelijke manier over te kunnen dragen. Om dat voor elkaar te krijgen wordt samengwerkt met de overheid en techbedrijven die innovatie hoog in het vaandel hebben staan.